Keuskupan Malang Media Evangelisasi dan Sarana Informasi Karya Penggembalaan Umat

Keuskupan Malang merupakan keuskupan sufragan pada Provinsi Gerejani Keuskupan Agung Semarang. Berada di Jawa Timur bagian timur Keuskupan Malang meliputi umat Katolik yang tinggal di sebelas kabupaten. Terdapat 29 paroki di Keuskupan Malang.

OVERVIEW

The web page keuskupan-malang.org currently has an average traffic ranking of zero (the smaller the higher page views). We have inspected nineteen pages inside the website keuskupan-malang.org and found thirty-seven websites interfacing with keuskupan-malang.org. There is one contacts and addresses for keuskupan-malang.org to help you correspond with them. The web page keuskupan-malang.org has been on the internet for six hundred and seven weeks, twenty-three days, one hour, and nineteen minutes.
Pages Crawled
Links to this site
Addresses
Online Since
Nov 2012

KEUSKUPAN-MALANG.ORG TRAFFIC

The web page keuskupan-malang.org has seen varying amounts of traffic through the year.
Traffic for keuskupan-malang.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for keuskupan-malang.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for keuskupan-malang.org

KEUSKUPAN-MALANG.ORG HISTORY

The web page keuskupan-malang.org was began on on November 10, 2012. It is now six hundred and seven weeks, twenty-three days, one hour, and nineteen minutes old.
REGISTERED
November

PERIOD

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO DOMAIN

Bimas Katolik Kantor Wilayah Kementerian Agama Provinsi Jawa Timur

Media Publikasi, Komunikasi, dan Informasi Bimas Katolik Jawa Timur. Selamat datang di Portal Bimas Katolik Jawa Timur. Dalam rangka menyongsong dan implementasi.

Kawali.org Kantor Waligereja Indonesia

Paulinus Yan Olla, MSF.

Gereja Katolik Paroki Santa Maria - Blitar

Gereja Katolik Paroki Santa Maria - Blitar. 10 Blitar 66121 - Jawa Timur - Telp. Sabtu, 01 Agustus 2015.

WHAT DOES KEUSKUPAN-MALANG.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of keuskupan-malang.org Mobile Screenshot of keuskupan-malang.org Tablet Screenshot of keuskupan-malang.org

CONTACTS

NA

lukas

taman lopang indah blok fb 2 no 4

Serang, Banten, 42113

ID

KEUSKUPAN-MALANG.ORG SERVER

I identified that a lone page on keuskupan-malang.org took one thousand and sixty-two milliseconds to stream. I could not discover a SSL certificate, so our crawlers consider this site not secure.
Load time
1.062 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
209.191.185.100

NAME SERVERS

ns1.ekaristi.net
ns2.ekaristi.net
ns3.ekaristi.net
ns4.ekaristi.net

BROWSER ICON

SERVER OS AND ENCODING

We diagnosed that this domain is employing the Apache server.

HTML TITLE

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web page keuskupan-malang.org has the following on the site, "Keberadaan Orang Katolik di Ujung Timur Pulau Jawa dan di Pulau Madura Tahun 1569-1923." We viewed that the webpage also said " Clement Van Der Pas O." It also said " Antonius Everardus Johannes Albers O. Daftar Pustaka Sejarah Keuskupan Malang. Jadwal Kunjunjangan Kerja Uskup Vikjen." The header had Keuskupan Malang as the highest ranking search term. This keyword is followed by Diocese of Malang, Katolik, and Catholic which isn't as urgent as Keuskupan Malang. The other words they used was Yesus. Jesus Christ is included but will not be viewed by web engines.

SEEK SUBSEQUENT WEB SITES

Keuskupan Agung Makassar

Kamis, 21 Desember 2017. Dalam teologi, ini disebut inkarnasi.

Keuskupan Bandung

Dengan dirumuskannya arah dasar ini, diharapkan Gereja Keuskupan Bandung dapat menjadi rumah doa segala bangsa, dimana Kerajaan Allah terwujud, tempat terbuka untuk berjumpa dengan Kristus yang adalah wajah kerahiman Allah sehingga Gereja menjadi komunitas umat Allah yang memikat dan didengarkan dunia. FOKUS PASTORAL KELUARGA KEUSKUPAN BANDUNG TAHUN 2016 - 2018.

Beranda - Keuskupan Suffragan Bogor

Selamat datang di situs web resmi Keuskupan Bogor. Paskalis Bruno Syukur, OFM yang menjabat sejak 22 Februari 2014. Selamat datang di situs web resmi Keuskupan Bogor. Paskalis Bruno Syukur, OFM yang menjabat sejak 22 Februari 2014. Lihat lebih banyak Berita Keuskupan.

Keuskupan Manado Credidimus Caritati

Menariknya Misa Syukur Tahbisan Imam Baru bernuansa Minahasa-Tionghoa. MISIONARIS CILIKMENJADI BINTANG MISIONER, BERSERI DAN BERBAGI. Pengurus baru Manado Catholic Choir. Misa Hari Orang Sakit Sedunia yang ke-25. MARILAH BERBAGI KASIH SESERING KITA BERNAFAS. Remedial sebagai Ungkapan Rasa Tanggung Jawab dan Tanda Pertobatan. Surat Puasa Uskup Keuskupan Manado Tahun 2017. Pengurus baru Manado Catholic Choir.

Keuskupan Padang Fides Per Caritetem Operatur

St Theresia Kanak-kanak Yesus Katedral Padang. St Fransiskus Assisi Padang Baru. St Maria Bunda Yesus Tirtonadi Padang. St Fidelis a Sigmarinda Payakumbuh. PAROKI SANTA MARIA ASSUMPTA-KAYU ARO. St Maria diangkat ke surga Siberut. St Maria Ausxilium Christianorum Sikabaluan.